GoPro je i ove godine kao GOLD partner podržao regionalnu konferenciju BizIT.

U kratkom vremenskom periodu, COVID-19 je otežao poslovanje širom sveta. Kompanije su bile primorane da podignu korisničko iskustvo na viši nivo i u potpunosti se prilagode novonastalim potrebama korisnika. Konferencija BizIT 2021 bila je upravo posvećena bitci za korisnike.

GoPro-u je stalo do svojih korisnika, te nam je neizmerno drago što smo svojim iskustvom i znanjem doprineli kvalitetu ovogodišnje konferencije. BizIt je održan 3. i 4. novembra 2021. godine u Klubu poslanika. U dva dana konferencije svi prisutni su bili u mogućnosti da razmene iskustva i primere iz prakse sa kolegama, prisustvuju radionicama i saslušaju preko 50 eminentnih predavača.

Jedan od predavača bio je i Petar Miljković (GoPro, CEO). Održao je predavanje na temu „Digitalizacija za sve“ i predstavio značaj i mnogobrojne prednosti rešenja Business Cental za mali biznis.

Digitalizacija je proces koji je neophodan za sve one učesnike u poslovanju koji žele da napreduju, posluju bolje, idu u korak sa vremenom i isprate tempo današnjeg tržišta. Digitalno poslovanje je konačno dostupno svima, jer naše fleksibilno rešenje može pokriti potrebe velikih kompanija, kao što je Crafter, ali i onih manjih kao što je Victory247.

Bez obzira na to da li ste start up od svega nekoliko zaposlenih ili firma od više hiljada zaposlenih, Business Central će se u potpunosti prilagoditi svim vašim potrebama. Za više informacija pogledajte Petrovo predavanje ispod:

Veliko hvala PC Press-u na fenomenalnoj organizaciji, a mi se vidimo i sledeće godine na istom mestu!