Para je pokrenula prvu industrijsku revoluciju, struja drugu, automatizacija i mašinerija treću, a pametni kompjuteri i veštačka inteligencija upravo oblikuju četvrtu industrijsku revoluciju. Ono što čini ovu revoluciju posebnom, jeste preplitanje više tehnoloških trendova u isto vreme.

Jubilarni deseti BIZIT, održan  8. i 9. novembra 2023. u hotelu Jugoslavija, pokrio je deset glavnih tehnoloških trendova koji pokreću svet. Svi prisutni bili su u prilici da kroz više od 50 predavanja upoznaju te trendove i saznaju kako da ih primene u svom biznisu.

GoPro već godinama unazad podržava BIZIT konferenciju i doprinosi poboljšanju kvaliteta iste, što je ove godine prepoznato od strane PC Press-a. Direktor PC Press-a, Vesna Čarknajev uručila je plaketu i zahvalnicu direktoru GoPro-a, Petru Miljkoviću.

Nakon uvodne ceremonije, na red su došla predavanja. Petar Miljković je kao jedan od predavača govorio o digitalizaciji, načine na koje GoPro pomaže klijentima, i predstavio ključne pogodnosti Document Central i BC Insight rešenja.

Uskoro počinje primena novog zakona o arhivskoj građi, ali šta to znači za nas i na šta se sve primenjuje? On donosi obavezu uređivanja i organizovanja arhive od samog osnivanja pravnog lica. Primenjuje se na čuvanje svih vrsta dokumenata, kao što su računi, otpremnice, obračuni zarada, ugovori i ostalo.

Korišćenjem GoPro Document Central-a postaraćete se da Vaša firma u potpunosti bude usklađena sa novim zakonom o arhivskoj građi, kao i svim zakonskim promenama koje se mogu doneti u budućnosti. Ovo rešenje omogućava efikasniju distribuciju i kontrolu nad informacijama i dokumentima u okviru kompanije tako što pojednostavljuje i uniformiše poslovne procedure, kretanje dokumentacije i obaveštavanje putem e-pošte.

Nije tajna da kvalitet odluka zavisi od podataka na osnovu kojih donosite iste, zbog toga je veoma važno da koristite rešenje koje će vam pružiti detaljan pregled u svaki segment poslovanja. Sa GoPro BC Insight izveštajima dobijate kompletan pregled zaliha i uvid u to šta možete učiniti kako biste ih dodatno optimizovali. Pogledajte i analizirajte podatke i prepoznajte trendove u prodaji vaših proizvoda. Želite da na brz i jednostavan način dobijete uvid u potraživanja i dugovanja? Sa GoPro BC Insight-om dobićete izveštaje koji će vam pružiti detaljan pregled svih potraživanja i dugovanja kako biste se postarali da novac bude uplaćen na vreme.

Prednosti GoPro BC Insight-a ne završavaju se samo na radnom mestu. Ovo rešenje omogućava pristup podacima sa bilo koje lokacije i uređaja. To je posebno korisno za kompanije čiji zaposleni rade od kuće ili na više lokacija, kao i za menadžere koji žele pristup podacima u svakom trenutku.

Jednostavnost korišćenja je još jedna ključna prednost GoPro BC Insight-a. Korisnici mogu lako pristupiti potrebnim podacima sa svega par klikova. Svaki korisnik može prilagoditi izveštaje svojim potrebama ili kreirati nove analize. Prilagođena kontrolna tabla omogućava korisnicima da u svakom trenutku vide podatke koji su im ključni za poslovanje.

Za više informacija pogledajte Petrovo predavanje ispod

Čestitamo PC Press-u na fenomenalnoj organizaciji, a mi se vidimo i sledeće godine!