Da li imate problem sa pronalaskom savršenog rešenja koje će se olakšati proces obračuna zarada? Da li još uvek koristite Excel i tabele za upravljanje platnim spiskom?

GoPro Serbian Payroll predstavlja prvo Microsoft Dynamics Business Central online rešenje za plate iz našeg regiona, objavljeno na Appsource-u, koje je u potpunosti prilagođeno zakonima Republike Srbije.

GoPro Serbian Payroll je rešenje koje odgovara svim potrebama jedne organizacije, daje joj kontrolu, konfigurišući Vaše podatke kako biste mogli sa lakoćom i samopouzdanjem da obrađujete platni spisak.

Marija Šobotović-Božić (GoPro, Team Leader), je za Nedeljnik izjavila da je GoPro rano prepoznao vrednosti koje donosi AppSource:

„Na osnovu nagomilanog iskustva iz prethodnih godina, kako u razvoju proširenja, tako i u modelovanju poslovnih procesa, brzo smo doneli odluku da za AppStore razvijemo nekoliko aplikacija, odnosno proširenja za Business Central. Jedan od njih je naš modul za obračun zarada koji je praktično jedan ceo deo NAV-a koji sam Microsoft nikada nije razvio za Srbiju. Jednostavno nismo dovoljno veliko tržište, a sam način obračuna je prilično složen i stoga je razvoj u tom delu prepušten partnerima.“

GoPro je za sada na AppSource-u objavio šest aplikacija, ali tu nije kraj.

Screenshot iz aplikacije
Screenshot iz aplikacije

Petar Miljković (GoPro, CEO) izjavio je za „Nedeljnik“ da će se sigurno nastaviti ovim putem jer GoPro želi da globalnom tržištu ponudi ono što se napravi u Srbiji, a da je ogromno znanje i iskustvo koje GoPro ima već našlo primenu širom sveta.

Pročitajte ceo tekst Nedeljnik-a na njihovom sajtu.