Istraživanje koje je sproveo Nucleus Research pokazuje da Microsoft Dynamics 365, u proseku, ostvaruje $16.97 za svaki dolar potrošen. Visok povraćaj investicije (ROI) je u proseku mnogo veći u odnosu na ostala ERP i CRM rešenja.

Analizirajući rezultate primene Microsoft Dynamics 365, Nucleus je otkrio da su kompanije ostvarile u proseku povraćaj od $16,97 za svaki dolar utrošen. Ovo je značajno veće od proseka učinka ostalih ERP i CRM rešenja, koja u proseku imaju povraćaj investicije od $7.23 (ERP) i $8.71 (CRM). Kompanije koje koriste Microsoft-ov cloud, integraciju i analitiku, uspele su da postignu značajne rezultate u vidu povećanja produktivnosti, prihoda, kao i smanjenju troškova.

Microsoft Dynamics 365 Business Central donosi najsavremenije tehnologije u upravljanju poslovnim procesima, omogućavajući kompanijama da se fokusiraju na svoje poslovanje i rast. Moderan alat koji predstavlja deo Dynamics porodice poslovnih aplikacija, potpuno integrisan u Microsoft ekosistem olakšava obavljanje svakodnevnih zadataka, uz napredne mogućnosti planiranja i predviđanja poslovnih promena.

Saznajte na koji način možete da pojednostavite procese, donesete mudrije odluke i ubrzate napredak Vaše kompanije klikom na link.

Pročitajte Nucleus-ovo istraživanje na linku.