Sa konstantnim napretkom tehnologije u 21. veku, maloprodajnu industriju očekuje revolucija na globalnom nivou, a glavni pokretač iste je digitalizacija. Digitalizacija transformiše kompanije u maloprodajnoj industriji brže nego što je bilo ko očekivao.

Glavni fokus digitalne transformacije se sve više pomera sa proizvoda na potrošače. Zbog toga se maloprodajne kompanije sve više oslanjaju na digitalna rešenja koja im pomažu da ponude proizvode potrošačima u pravo vreme, po najboljim cenama.

Na današnjem tržištu postoji veliki broj maloprodajnih softverskih rešenja koje obećavaju fantastične rezultate, ali sve više kompanija širom sveta odlučuje da pokloni poverenje upravo LS Retail rešenju.

Šta je LS Retail?

LS Retail je fleksibilno softversko rešenje zasnovano na Microsoft Dynamics tehnologiji koje pokreće preko 85.000 prodavnica, maloprodajnih lanaca, ugostiteljskih objekata, apoteka, i benzinskih pumpi širom sveta. Ono omogućava jednostavnije upravljanje zalihama, upravljanje odnosa sa kupcima i klijentima, online trgovinu i još mnogo toga.

Koje pogodnosti nudi?

Svako ko je u maloprodajnoj industriji zna koliko je bitno pružiti adekvatno iskustvo potrošačima. LS Retail je inovativno poslovno rešenje koje će Vam omogućiti da ispunite očekivanja potrošača i predvidite ih na vreme. Poboljšajte performanse zaposlenih, pružite besprekorno potrošačko iskustvo i povećate prodaju i lojalnost kupaca.

Upravljate zaposlenima efikasnije, uvek imajte najbitnije proizvode na stanju, povećajte i ubrzajte prodaju  – sa LS Retail-om, mogućnosti su beskrajne.

Ostvarite i održite konkurentsku prednost

Počevši od butika, preko supermarketa i apoteka, maloprodaja obuhvata širok spektar aktivnosti. Ono što je zajedničko svim maloprodajnim aktivnostima jeste visok nivo konkurencije, konstantne promene i veliki broj svakodnevnih izazova.

Kako biste se izdvojili od konkurencije, Vašoj kompaniji potrebno je rešenje koje će rasti sa njom i prilagoditi se svakom izazovu. Ukoliko želite da pružite nezaboravno iskustvo svojim potrošačima, smanjite rizik, povećate pogodnosti i podignete maloprodaju na viši nivo, LS Retail može biti siguran izbor za Vas.