Svaki uspešan biznis mora biti agilan i spreman da se prilagodi svim situacijama. Jedan od najboljih načina da postignete to jeste upotreba poslovnih aplikacija koje Vam mogu pomoći da budete efikasniji, produktivniji, automatizujete taskove i još mnogo toga.

Microsoft AppSource je prodavnica aplikacija u kojoj biznisi mogu pronaći i isprobati razne aplikacije. Biznis korisnicima je na raspolaganju bogat asortiman aplikacija koje su prilagođene specifičnim potrebama svih industrija, dodataka i ekstenzija uz pomoć kojih mogu unaprediti funkcionalnost popularnih Microsoft-ovih proizvoda kao što su Dynamics 365, Power BI i Office 365.

Sa preko 4.000 dostupnih aplikacija i usluga, AppSource jedan je od najvećih prodavnica aplikacija na svetu. Dizajniran je da pomogne kompanijama da otkriju rešenja koja će im omogućiti da odgovore na sve poslovne izazove. U ovom tekstu proći ćemo kroz ključne pogodnosti koje AppSource nudi, kao i zbog čega ga obožavaju biznis korisnici širom sveta.

Pozamašna kolekcija aplikacija

Microsoft AppSource u ponudi ima širok spektar aplikacija i usluga namenjenih biznisima koji posluju u različitim industrijama. Ovo omogućava kompanijama da lako dođu do rešenja koja su prilagođena njihovim specifičnim potrebama.

Jednostavno se koristi

Više vam nije potrebna večnost da pronađete odgovarajuću aplikaciju. AppSource poseduje jednostavan interfejs koji znatno olakšava pretragu i pronalazak aplikacija. Korisnici mogu pretraživati aplikacije po industriji, proizvodu i industriji.

Lako se primenjuju i integrišu

Većina aplikacija na AppSource-u mogu se jednostavno integrisati sa postojećim sistemima. Ovo dozvoljava korisnicima da odmah počnu da koriste potrebne aplikacije.

Potpuno sigurno i pouzdano

Sve dostupne aplikacije na AppSource-u prolaze kroz rigorozan proces sertifikacije kako bi se osiguralo da ispunjavaju Microsoft-ove standarde bezbednosti i usklađenosti. Ovo omogućava korisnicima da budu bezbrižni, jer znaju da su rešenja koja koriste u potpunosti pouzdana i bezbedna.

Naše aplikacije na AppSource-u

GoPro je do sada na AppSource-u objavio čak 16 aplikacija. Listu aplikacija možete pogledati na linku.