Digitalna transformacija postala je imperativ za sve kompanije. Od malih preduzeća od svega nekoliko zaposlenih do velikih kompanija koje zapošljavaju na stotine ili hiljade ljudi. Ukoliko na strateški način pristupite digitalnoj transformaciji, dobićete bolje razumevanje kupaca i klijenata, a samim tim ćete moći da uspešno prilagodite svoje usluge i proizvode njihovim potrebama i očekivanjima.

Smatra se da je Microsoft ekosistem usmeren upravo ka poslovnim korisnicima. Microsoft-ovi proizvodi i online usluge savršeno su povezani kako bi pružili besprekorne rezultate svim poslovnim korisnicima. OneDrive direktno vodi u SharePoint, Teams je perfektno integrisan sa Outlook-om, a takođe postoji i veliki broj Office 365 aplikacija i usluga koje su međusobno povezane i kojima možete upravljati uz pomoć samo jednog naloga.


Dynamics 365

Donesite odluke zasnovane na podacima, povežite različite izvore podataka, procese i još mnogo toga uz pomoć pametnih Dynamics 365 poslovnih aplikacija. Ove aplikacije će omogućiti Vašoj kompaniji da postane lider na tržištu: Sales, Marketing, Service, Finance, Operations, Commerce, HR.

Power Platform

Otkrijte novi, bolji način za digitalizaciju poslovanja. Ukoliko želite da analizirate podatke, stvorite nova rešenja, automatizujete procese i još mnogo toga, Power Platform je siguran izbor.

Microsoft 365

Opštepoznato je da efikasnost predstavlja bitan faktor u poslovanju. Pristup alatima za produktivnost koji omogućavaju ljudima da obavljaju svoj posao brže, jednostavnije i sa bilo koje lokacije dozvoljava kompanijama da ostanu konkurentne u svom sektoru. Zahvaljujući alatima u okviru Microsoft 365, kao što su Word, Excel, Teams, Exchange, OneDrive, SharePoint i drugi, zaposleni napokon mogu ostvariti svoj maksimum.

Aplikacije treće strane (Third Party Apps)

Kao što Vaši pametni telefoni poseduju prodavnice prepune aplikacija koje nude nove mogućnost, tako i Microsoft poseduje svoju prodavnicu za aplikacije za Office 365, Dynamics 365 i mnoge druge. AppSource Vam daje mogućnost dodavanja novih aplikacija koje nude rešenje za sve poslovne prepreke.