U ovom trenutku, digitalizacija više nije nova poslovna prilika, već je postala gotovo neophodna za sve kompanije koje žele da budu produktivnije i efikasnije. Potreba za alatima koji će omogućiti kompanijama fleksibilnost i modernizaciju poslovnih procesa sve je veća.

Microsoft ekosistem čini skup aplikacija koje je moguće na veoma jednostavan način integrisati u jedinstvenu funkcionalnu celinu. Dizajniran je tako da su svi proizvodi i rešenja u njemu kompatibilna, odlično se uklapaju i kada se kombinuju, zajedno daju besprekorne rezultate. Microsoft Power Platform predstavlja jedan od neizostavnih elemenata ovog sofisticiranog ekosistema.

Microsoft Power Platform predstavlja nov način za digitalizaciju poslovanja. Ukoliko želite da analizirate podatke, stvorite nova rešenja, automatizujete procese i još mnogo toga, Power Platform je siguran izbor.

Šta je Microsoft Power Platform?

To je platforma koja omogućava kompanijama da analiziraju, automatizuju i upravljaju podacima i sistemima u okviru njihovog poslovanja, bez obzira na veličinu kompanije i sektor u kom ona posluje. Ne morate zaposliti iskusnog programera ili biti jedan od njih, kako biste iskoristili mogućnosti Power Platform-e, jer sve možete postići sa veoma malo kodiranja ili bez njega.

Od čega se sastoji?

Microsoft Power Platform poseduje četiri ključne komponente.  Svaka od komponenti oslobađa snagu Vaših skrivenih podataka i kombinuje aplikacije, procese i tokove rada kako bi doneo inovacije koju su neophodne za svetlu digitalnu budućnost.

Power BI – Povežite različite skupove podataka, i transformišite ih, kako biste stekli konkurentne prednosti trenutnim uvidom u poslovne informacije.

Power Apps
 – Kreirajte prilagođene aplikacije u cilju rešavanja raznih poslovnih izazova i brzog transformisanja poslovnih procesa.

Power Automate
 – Automatizujte poslovne procese kako biste povećali efikasnost i uštedeli vreme Vašim zaposlenima.

Power Virtual Agents
 – Kreirajte čet botove kako biste poboljšali korisničko iskustvo, čak i ako niste iskusan programer.

Zaključak

Microsoft Power Apps će Vam pomoći napravite poslovna rešenja, a ukoliko želite da automatizujete određene poslovne procese, Microsoft Power Automate će Vam priskočiti u pomoć. Uz pomoć Microsoft Power BI-a možete analizirati podatke, a Microsoft Power Virtual Agents će Vam omogućiti brzo pravljenje čet botova sa veoma malo kodiranja.