ShakeSpeare predstavlja izuzetno moćnu alatku uz pomoć koje možete izvršiti digitalizaciju vaše poslovne dokumentacije (DMS), upravljati projektima (PMS), poslovnim procesima (BPM) i pratiti učinak zaposlenih po različitim kriterijumima (Effort Tracking). Ovako integrisana aplikacija ocenjena je od strane korisnika kao odličan alat putem kojeg se konstantno unapređuje poslovanje i njegova efikasnost.

GoPro je implementator ShakeSpeare-a u Srbiji.

Petar Miljković (CEO GoPro), predstavnik najvećeg Microsoft Gold ERP partnera u Srbiji, govorio je o strategiji GoPro-a i Žejn Grupe u pogledu razvoja tržišta na ShakeSpeare:

Kompanije sa kojima smo u kontaktu, a one ne moraju da budu i korisnici softvera koji mi implementiramo, akcenat u daljem unapređenju poslovanja vide u IT svetu. Za svakog je to drugačije, ali se primećuje da se o digitalizaciji sve više razmišlja u kontestu procesa. U tom svetlu, nekadašnje poimanje DMS-a sve više se pomera ka poslovnim procesima. I nije samo u pitanju praćenje toka procesa već i to što time inspirišemo radnike da inovativno utiču na svoj posao. O tome je Ernest već govorio. I to ShakeSpeare pruža.

Petar Miljković (CEO, GoPro)

Gordana Stefanović Barjaktarević (Project Manager, GoPro), govorila je o specifičnosti projekta MIND grupe i odluci MIND grupe da koristi ShakeSpeare:

U MIND Grupi su tražili dobro rešenje za digitalizaciju, klasifikaciju i uređenje poslovnih procesa nad dokumentacijom koje će koristiti u celoj grupaciji. Shakespeare se pokazao kao pravi alat za to i koristiće se za interne potrebe, odnosno evidenciju i odobravanje dokumentacije između kompanija grupacije i da ga kao uslugu ponude korisnicima koji će raditi u MIND Parku, a zainteresovani su za najam širokog spektra usluga, među kojima su prijem, skladištenje i distribucija dokumentacije.

Ceo tekst možete pročitati u novom broju PC Press-a, kao i na njihovom sajtu, klikom na link.