Najveći događaj za profesionalce iz oblasti finansija i controllinga na Balkanu se bliži! U pitanju je 8. CFO & Controlling kongres „Transformiši finansije“ koji će se održati 24.4.2023. u hotelu Crowne Plaza u Beogradu. Ovaj kongres će okupiti više od 500 CFO i controllera, što ga čini jednim od najbitnijih događaja za CFO & Controlling zajednicu na Balkanu.

U okviru kongresa, prisutni će imati priliku da čuju čak 11 različitih panela sa 52 sjajnih panelista, na kojima će govoriti CEO, CFO, Head of controlling iz najboljih kompanija koje posluju u Srbiji i okruženju. Paneli će obuhvatiti aktuelne teme iz oblasti finansija i controllinga, kao što su budžetiranje, izveštavanje, troškovi, data science i veštačka inteligencija, uloga CFO kod procesa kupovine kompanije, net working capital, controller kao coach, sektor finansija i controllinga u kompaniji, budućnost CFO & Controlling i strateško planiranje.

Direktor GoPro-a, Petar Miljković učestvovaće na panelu „Dobar izveštaj štedi vreme menadžeru. Šta menadžeri traže od izveštaja?“.

Uz izvanredne mogućnosti za networking i druženje, učešće na ovom kongresu pruža neverovatnu priliku za sticanje novih znanja i veština u oblasti finansija i controllinga. Stoga, ukoliko ste profesionalac iz ove oblasti, ne propustite priliku da prisustvujete 8. CFO & Controlling kongresu.