Želite da unapredite svoje veštine u Dynamics 365 platformi i povežete se sa stručnjacima u ovoj oblasti? Onda morate posetiti konferenciju Directions North America 2023, koja će se održati od 16. do 19. aprila u Hyatt Regency Grand Cypress-u u sunčanom Orlandu, na Floridi.

Ova konferencija je stvorena od strane partnera, za partnere. Ona okuplja najbolje i najsvetlije programere, implementatore, tehničke stručnjake, prodajne predstavnike, izvršne/vlasničke predstavnike Dynamics partnera, ISV-a, pružaoca usluga i Microsoft-a širom Severne Amerike i dalje. Prisustvom na Directions North America, imaćete priliku da se povežete sa kolegama, naučite o najnovijim trendovima i najboljim praksama i dobijete uvid u to kako da unapredite svoj posao sa Dynamics 365 platformom.

Sa fokusom na Dynamics 365, Directions North America je savršena prilika da iskoristite mnogobrojne staze i radionice koje ćete imati na raspolaganju na samoj konferenciji. Prisustvom sesija, dobićete vrhunsku obuku koja će vam pomoći da unapredite svoj posao i da dobijete konkurentsku prednost na tržištu.

Prošle godine, Petar Miljković (GoPro, CEO) je govorio o GoPro-u, našem poslovanju i objasnio kako uz pomoć Microsoft ekosistema pomažemo klijentima širom sveta da povećaju prodaju, održe odličan odnos sa kupcima i klijentima, unaprede poslovanje i osiguraju uspeh na današnjem konkurentnom tržištu. Objasnio je zbog čega su juniori novi seniori, predstavio prednosti Dynamics 365 Business Central-a i prikazao novi, bolji način implementacije koji se može sprovesti za manje od 3 nedelje.

Iako Petar neće biti jedan od predavače ove godine, učesnici se i dalje mogu povezati sa njim i saznati više o njegovoj prošlogodišnjoj prezentaciji. Kao direktor kompanije GoPro, Petar ima ogromno znanja i iskustva u industriji i uvek je spreman da ga podeli sa drugima. Dakle, ako vas zanima da saznate više o njegovoj prethodnoj prezentaciji ili saznate kako GoPro može pomoći vašem poslu, ne ustručavajte se da mu se obratite na događaju.

Osim mnogobrojnih edukativnih prilika, Directions North America takođe nudi mnogobrojne mogućnosti za umrežavanje i povezivanje sa drugima u industriji. Od opuštenih sastanaka do strukturiranih događaja, postoji mnogo prilika za razmenu ideja, izgradnju odnosa i učenje od drugih.

Poseta Directions North America 2023 konferenciji je pametna investicija za bilo koju kompaniju koja želi da raste i uspe u Dynamics 365 ekosistemu. To je prilika da se uči od najboljih, poveže sa kolegama i dobiju informacije koji će vam pomoći da ostvarite svoje poslovne ciljeve. Šta čekate? Registrujte se sada i pridružite nam se u sunčanom Orlandu na ovom nezaobilaznom događaju!