Ko svakodnevno ne koristi aplikacije? One unapređuju funkcionalnost mobilnih telefona i računara i omogućavaju nam da uradimo sjajne stvari. Aplikacije više nisu rezervisane isključivo za ličnu upotrebu, one igraju ključnu ulogu u poslovnom svetu.

Pre nastanka Microsoft AppSource-a, pronalazak odgovarajućih poslovnih aplikacija nije bio nimalo jednostavan zadatak. Na svu sreću, danas ceo proces možete obaviti u svega par klikova, sve to zahvaljujući Microsoft-ovoj prodavnici aplikacija.

Pronađite pravu aplikaciju za Vaše poslovne potrebe

Kada posetite početnu stranicu Microsoft AppSource-a, na samom vrhu će Vas dočekati traka za pretragu u koju možete uneti ključne reči i dobiti relevantne rezultate. Aplikacije takođe možete pretraživati po kategorijama (veštačka inteligencija, finansije, prodaja, itd.), industrijama (automobili, zdravstvo, edukacija, itd.) i proizvodima (Dynamics 365, Microsoft 365, Power Platform i SaaS).

Početna stranica – Microsoft AppSource

Kada pronađete aplikaciju, možete kliknuti na nju i dobiti sve informacije o aplikaciji, pogledati ocene i dobiti korake za njenu instalaciju. Iako je potrebno kupiti većinu poslovnih aplikacija, neke od njih možete preuzeti potpuno besplatno.

Jednostavno se primenjuju i integrišu

Većina AppSource aplikacija se jednostavno koristi, što znači da nema potrebe za obukama. Aplikacije su dizajnirane da se integrišu sa ostalim Microsoft-ovim proizvodima, što znači da nema razloga za brigu kada je kompatibilnost u pitanju.

Sve aplikacije prolaze kontrolu kvaliteta pre objavljivanja

Svaka aplikacija prolazi kroz rigorozan proces sertifikacije pre samog objavljivanja, kako bi se osiguralo da ispunjava Microsoft-ove standarde bezbednosti i usklađenosti. Zahvaljujući ovome, korisnici mogu biti bezbrižni, jer znaju da su aplikacije pouzdane.

Istražite naše aplikacije na AppSource-u

GoPro je jedna od kompanija koja je prepoznala vrednost koju pružaju Microsoft AppSource aplikacije. Do sada smo objavili čak 30 poslovnih aplikacija koje će Vam omogućiti da obavite više sa Microsoft Dynamics 365 Business Central-om i Power BI-em.

Sve aplikacije koje smo do sada objavili možete pogledati na linku.

Neke od aplikacija koje smo do sada objavili