Rast je jedna od najboljih stvari koja se može desiti bilo kojoj kompaniji, pogotovo malim i srednjim, ali sa rastom dolaze i novi izazovi. Jedan od tih izazova jeste prepoznavanje pravog trenutka za implementaciju poslovnih rešenja kao što je ERP.

Svaki biznis je jedinstven na svoj način, pa zbog toga ne postoji jedan jedini pokazatelj koji će vam reći da je došlo vreme za ERP. Iako sve to nije baš tako jednostavno, postoje problemi i izazovi sa kojima se kompanije kojima je potreban ERP najčešće susreću. Ovaj vodič će vam pomoći da prepoznate te situacije i odlučite da li ste spremni za implementaciju ERP rešenja.

Želite da poboljšate odnos sa kupcima

U današnje vreme je sve veći izazov doći do novih kupaca, a kada konačno dođete do njih, potreban je još veći napor zadržati ih kako ne bi otišli kod konkurencije. Odgovarajuće ERP rešenje će pomoći da prepoznate prilike za poboljšanje podrške i kvaliteta usluge, jednostavno odgovorite na zahteve ili žalbe kupaca, pratite njihovo ponašanje i podignete prodaju na još viši nivo.

Nemate brz i lak pristup informacijama

Zanima vas profit, prosečan broj dnevnih porudžbina, ukupna prodaja do određenog dana ili nešto sasvim drugo? Često gubite vreme čekajući da se tabele ručno ažuriraju? ERP pruža bolju vidljivost i pristup ključnim podacima u realnom vremenu kako bi ubrzao proces donošenja odluka.

Nezadovoljni ste trenutnim troškovima

Niži troškovi donose veće profite. Automatizovanjem zadataka, efikasnijim radom, brzim pristupom relevantnim informacijama, predviđanjem potencijalnih problema, donošenjem boljih odluka i povećanjem produktivnosti možete značajno smanjiti operativne i administrativne troškove.

Koristite više rešenja za upravljanje različitim poslovnim procesima

Da li računovodstvo, prodaja i ostala odeljenja u okviru kompanije koriste različita poslovna rešenja? Da li to stvara dodatan posao Vama i zaposlenima? ERP rešenje integriše ova rešenja u jednu celinu kako bi svi poslovni procesi nesmetano funkcionisali.

Zabrinuti ste za sigurnost podataka

Broj sajber pretnji je u konstantnom porastu, kao i troškovi za njihovo suzbijanje. Korišćenjem adekvatnog ERP rešenja postaraćete da vaši podaci uvek budu sigurni.

Prepoznali ste se u jednoj ili više situacija?

Ukoliko ste pročitali ceo tekst i osećate se kao da direktno pričamo vama, preporučujemo da pokrenete potragu za novim rešenjem koje će udovoljiti svim Vašim potrebama. Ukoliko niste sigurni koje rešenje je za Vas – Microsoft Dynamics 365 Business Central može biti baš ono što Vam je neophodno da podignete poslovanje na viši nivo.

Microsoft Dynamics 365 Business Central donosi najsavremenije tehnologije u upravljanju poslovnim procesima, omogućavajući kompanijama da se fokusiraju na svoje poslovanje i rast. Moderan alat koji predstavlja deo Dynamics porodice poslovnih aplikacija, potpuno integrisan u Microsoft ekosistem olakšava obavljanje svakodnevnih zadataka, uz napredne mogućnosti planiranja i predviđanja poslovnih promena.

Javite nam se da Vam pomognemo da radite još bolje!