Zaposleni su pokretačka snaga koja omogućava napredak, inovacije i postizanje postavljenih ciljeva. Bez predanih, talentovanih i strastvenih članova tima, nijedan cilj ne bi bio ostvaren. Svaki pojedinac u našem kolektivu doprinosi jedinstvenom sklopu veština, znanja i perspektiva, koji zajedno čine našu firmu onim što jeste.

Zato je važno prepoznati i slaviti ključne trenutke u karijerama naših kolega, jer su oni ti koji svakodnevno ulažu trud, energiju i vreme kako bi našu zajedničku viziju pretvorili u stvarnost. Danas proslavljamo jedan takav trenutak – deset godina posvećenog rada i neizmernog doprinosa naše koleginice, Ljiljane Jevtić (Business Central/NAV Consultant). Ovaj veliki jubilej je treći u nizu, odmah nakon Mirjane Šobotović Radović i Branka Radovića, a neposredno pre Marka Andrića čiji jubilej ćemo obeležiti kasnije ove godine.

Ljilja ne samo da je doprinela rastu i razvoju firme, već je i inspirisala sve nas svojim primerom. Njena spremnost da podeli znanje, pomogne kolegama i preuzme inicijativu, ostavila je neizbrisiv trag na našu radnu kulturu. Naša Ljilja je pomogla mnogim klijentima, ali i koleginicama i kolegama, i nadamo se da ćemo još mnogo ovakvih i sličnih jubileja da proslavimo zajedno, još uspešnije nego do sad.

Kao priznanje za njenih deset godina predanog rada, želimo da izrazimo duboku zahvalnost i poštovanje. Hvala ti, Ljiljana, za svu tvoju posvećenost, profesionalizam i energiju koje si uložila u naš tim. Nadamo se da ćeš i u narednim godinama nastaviti da nas inspirišeš, vodiš i doprinosiš našim zajedničkim uspesima. Želimo ti mnogo sreće, zdravlja i još mnogo uspešnih godina u našem timu.