U današnjem, digitalnom dobu, tržište se konstantno menja, a nove tehnologije se pojavljuju iz dana u dan. Digitalizacija je postala nezaobilazna tema, a mnoge kompanije shvatile su da je ona siguran put do uspeha.

Čini se, da se fokus digitalne transformacije polako pomera sa proizvoda i usluga na same kupce.  Kako biste ponudili vaše proizvode i usluge kupcima u pravo vreme, po najpovoljnijim cenama, morate se osloniti na digitalne tehnologije. Svaka kompanija koja želi da pristupi digitalizaciji na pravi način, trebalo bi da razmotri implementaciju ERP rešenja.

GoPro je u PC Press-u predstavio ključne pogodnosti Microsoft Dynamics 365 Business Central ERP rešenja. Ukoliko želite da odaberete ERP rešenje iz ekosistema koji korisnicima nudi napredne mogućnosti, uključujući i veštačku inteligenciju, Business Central je savršen izbor.

Ovaj ERP sistem predstavlja jedinstveno, zaokruženo rešenje za upravljanje finansijama, operacijama, prodajom i kupcima, skladištima i proizvodnjom kao i priliku za lak prelazak sa programa za računovodstvo i zastarelih ERP sistema.

Brz protok informacija, automatizacija i unapređenje poslovnih procesa, moćan sistem izveštavanja i integrisanost ovog ERP rešenja, pomoći će u povećanju produktivnosti i kvalitetnijim odlukama onih koji vode kompaniju. Ovo vrhunsko poslovno rešenje malim i srednjim firmama nudi moćno, a istovremeno povoljno rešenje koje može da se prilagodi potrebama firme i koje se razvija zajedno sa njom.

Za više informacija o samom rešenju posetite ovaj link.

Ceo tekst možete pročitati na sajtu PC Press-a.