Od 23.10. – 24.10.2012. u Sava Centru, održana je Microsoft Sinergija 2012., najveća IT konferencija u Jugoistočnoj Evropi. Tokom dva dana trajanja konferencije, održano je više tehničkih i biznis predavanja koja su okupila veliki broj posetilaca.

Renomirani domaći i strani stručnjaci preneli su posetiocima sve ono što je novo i aktuelno u oblasti informacionih tehnologija i globalnim trendovima koji menjaju način shvatanja i budućeg razvoja IT-ja.

Kao i prošle godine, eksperti GoPro-a: Damir Barjaktarević i Saša Bohinc, su 23.10.2012. na stručnom predavanju „Najvažnije novine u Dynamics NAV 2013“, učesnicima pružili važne informacije o poboljšanjima nove verzije Dynamics NAV-a, koja će u velikoj meri uticati na bolje poslovanje, kako klijenata, tako i Dynamics NAV partnera.

Lista novina i poboljšanja koja donosi Dynamics NAV 2013 je prilično duga, tako da su se predavači GoPro-a fokusirali samo na one najvažnije. U delu aplikativnih poboljšanja, pomenute su funkcionalnosti: Rapid Start, Cost Accounting, Assembly Management, Time Sheet, Cash flow, korisnička unapređenja i poboljšani pregledi raspoloživosti artikala.

U delu sistemskih poboljšanja prezentovani su poboljšanja Server-a, unapređenje performansi, nove mogućnosti za razvoj rešenja i Web Client i Portal Framework.

GoPro je Dynamics NAV partner sa najbržim rastom. Od samog početka poslovanja, prioritet strategije razvoja firme je konstantno praćenje novih tehnologija i zapošljavanje najboljih , sertifikovanih eksperata u cilju kvalitetne usluge klijentima. Istraživanjem i analizom novih funkcionalnosti i poboljšanja koje donosi Dynamics NAV 2013, GoPro će svojim klijentima omogućiti da rade brže i bolje. GoPro je i jedan od partnera koji će raditi lokalizaciju Dynamics NAV 2013.