Prvi poslovni sajam u Beogradu

Ove godine će i Beograd dobiti svoj poslovni sajam – BizIT u okviru 58. Međunarodnog sajma tehnike koji će se održati od 12. do 16. maja na Beogradskom sajmu.

 

BizIT je prvi sajam o poslovnoj primeni ICT rešenja koji će okupiti najeminentije stručnjake iz ICT industrije koji će zainteresovanim posetiocima predstaviti svoja saznanja i rešenja značajna za razvoj poslovanja. BizIT ima potencijal da u budućnosti postane referentno mesto za distribuciju ICT znanja.

U Hali 2, nivo C Beogradskog sajma, GoPro će na svom štandu biti na raspolaganju svim posetiocima koji žele da se informišu o najboljim ICT rešenjima za unapređenje poslovanja direktno od najznačajnihih ICT kompanija.

12. maja na svečanom otvaranju, Damir Barjaktarević Managing director GoPro će predstaviti nekoliko ključnih razloga zašto je NAV najbolji ERP, posle kojih nećete biti u nedoumici koji sistem u vašoj firmi trebate da postavite.
12.5.2014 u 15.15h, „Zašto je Dynamics Nav 2013 najbolji ERP za male i srednje firme“

13.maja, kolega Goran Milanov, GoPro Software Architect i Microsoft MVP za MS SQL Server, govoriće na temu „Microsoft Power BI za Office 365„. Više o ovim stručnim temama možete pročitati na : www.goranmilanov.rs