GoPro tim je uspešno implementirao integrisani informacioni sistem u kompaniji Mogyi Trgovina doo.

Mogyi je proizvođač i distributer apetisana sa tradicijom dugom više od 25 godina, preko 800 zaposlenih i prisutnosti u 23 zemlje sveta.
Rešenje obuhvata Microsoft Dynamics NAV ERP softver, integrisan sa GoPro NAV OnTheGomobilnom aplikacijom koja pruža neophodnu podršku terenskim komercialistima kompanije Mogyi.

S obzirom da se obračun zarada obavlja interno, implementiran je i GoPro Payrol, sertifikovani dodatak Microsoft Dynamics NAV softveru za obračun ličnih primanja, razvijen u kompaniji GoPro.

U finalnoj fazi postavljen je GoPro BI, softver za napredne sisteme izveštavanja i poslovnih analiza koji će omogućiti pun potencijal iskorišćenja prikupljenih podataka, kao i praćenje ključnih indikatora performansi u cilju unapređenja celokupnog poslovnog sistema.

Na ovaj način kompanija Mogyi je uredila svoje poslovne procese modernim softverskim rešenjem. Implementirani integrisani sistem rešenja je omogućio konstantno praćenje i upravljanje svim resursima preduzeća u realnom vremenu, uz povećanje produktivnosti i profitabilnosti poslovanja.