Neki roditelji bi dali sve što imaju, kako bi njihova deca mogla da krišom provire u poklone ispod jelke ili pomognu prilikom dekorisanja novogodišnje torte. Ali neka deca će ovaj Božić i novogodišnje praznike, nažalost dočekati u bolnici.

Sva deca i porodice zaslužuju besprekornu zaštitu i zdravstvenu negu, ali većina bolnica širom Srbije nema adekvatna finansijska sredstva kako bi im to i omogućila.
Zbog toga su donacije ljudi i društveno odgovornih kompanija od ključnog značaja za podizanje svesti o veoma bitnom problemu o kome se retko govori.

GoPro već 12 godina pomaže vodećim kompanijama u poboljšanju njihovog poslovanja, kako u regionu, tako i u svetu. Iza nas je veliki broj uspešno završenih projekata, ali uspeh je beznačajan ukoliko nemate s kim da ga podelite.

Mi smo odlučili da ga podelimo sa onima kojima je naša pomoć najpotrebnija.

GoPro i Crafter, maloprodajni i veleprodajni lanac vrhunskih materijala i alata, su nakon uspešne realizacije projekta implementacije Microsoft Business Central rešenja odlučili da organizuju zajedničku humanitarnu akciju, namenjenu prijemnoj interventnoj jedinici Instituta za majku i dete.

Cilj ove akcije je kupovina Mennen Medical® transkutanog bilirubinometra. Ovaj uređaj vrši precizno merenje bilirubina kod beba, bez vađenja krvi čime je mogućnost potencijalne infekcije praktično eliminisana.

Kao podršku humanitarnom gestu, kompanija Medipro MPM dala je maksimalan popust pri kupovini ovog uređaja.

Svaki put kada dete prođe kroz vrata Instituta za majku i dete, počinje nova priča, u kojoj se dobro bori protiv zla. Mi smo odlučili da u toj priči pomažemo, koliko god je to u našoj moći, da dobro pobedi. Pozivamo i vas da nam se priključite! A uvereni smo da svako može naći način da to i učini.

1
2
3
5