GoPro je osnovan na ideji da kompanija može da uspešno posluje, a da pritom ceo proces bude lepo i ugodno iskustvo za kolege koji u njoj rade. Od samog početka se vodimo vrednostima i procesima. Vrednosti delimo među sobom, a procese stalno unapređujemo.

Konstantno osluškujemo potrebe zaposlenih i trudimo se da im izađemo u susret koliko god možemo, jer bez njih GoPro ne bi bio ono što je danas.

Svesni smo da su život i posao ponekad nepredvidivi, samim tim, fiksan broj dana odmora nije uvek dovoljan kako bismo se odmorili i resetovali. Zbog toga smo odlučili da nagradimo naše zaposlene za njihov trud i doprinos kompaniji i pružimo im novu pogodnost – neograničen broj dana odmora.

Ova novina uvedena je kako bi se podstakla fleksibilnost, autonomija i zadovoljstvo zaposlenih. Zaposleni treba da vode računa o svom zdravlju i blagostanju i da koriste dane odmora za opuštanje i obnavljanje energije.

Posvećeni smo kontinuiranom traženju načina da poboljšamo iskustvo naših zaposlenih i srećni što ćemo zajedno otpočeti novo poglavlje GoPro-a.