Kompanija GoPro uzela je učešće na 3. HRM kongresu i bila jedan od pokrovitelja manifestacije. Treći HRM kongres 2020. u organizaciji Menadžment Centra Beograd održan je 25. februara 2020. godine u hotelu Crowne Plaza, u Beogradu. Kongres je okupio 500 učesnika iz oblasti ljudskih resursa iz najboljih domaćih i svetskih kompanija, kao i preko 50 panelista.

milos pucarevic gopro
Miloš Pucarević (GoPro, Business Development Manager)

Petar Miljković (GoPro, CEO) učestvovao je na panelu 10: HR 4.0 i govorio na temu “Kako tehnologija menja rad u HR-u?”.

Petar Miljković (GoPro, CEO)

Kao najveći Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV) partner na teritoriji srbije, razvili smo sopstveni modul za upravljanje ljudskim resursima – GoPro HRM.

Rešenje je razvijeno na Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV) platformi, a može se integrisati sa nekim drugim sistemom. Predstavlja celovito i fleksibilno rešenje problema upravljanja i praćenja ljudskih resursa.

Zaposlenima u HR sektoru omogućava da lako i tačno vode evidenciju o svim aktivnostima koje se tiču:

  • Radnih odnosa
  • Planiranja kadrova
  • Regrutacije i selekcije
  • Evidencije i obuke zaposlenih

Pored modula koji zaposlenima omogućava lakše upravljanje ljudskim resursima, kompanija GoPro godinama razvija i unapređuje i svoj modul za obračun zarada i ostalih primanja – GoPro Payroll.

Ovi moduli se mogu integrisati, što je i slučaj kod velikog broja kompanija koje su klijenti GoPro-a. Na taj način su sveobuhvatno pokrivene potrebe koje se tiču zaposlenih u jednom preduzeću.

Za sve dodatne informacije o GoPro HRM i Payroll modulu kontaktirajte nas, a ovde možete prezeti i brošure: HRM brošura, Payroll brošura.