GoPro je, kao kompanija kojoj su na prvom mestu zaposleni, a odmah pored vi, naši cenjeni i dragi klijenti, još pre proglašenja pandemije bolesti COVID-19 donela izmenjena pravila i protokole o radu za svoje zaposlene. Ove izmene imaju za cilj da zaštite naše zaposlene, naše porodice i naše klijente i da istovremeno obezbede da se posao i naš i naših klijenata odvija bezbedno i neometano, u skladu s ugovorima i dogovorima koje imamo.

Pored uputstava koje smo dali zaposlenima o tome kako da zaštite sebe i druge, doneli smo odluku da svi zaposleni osim onih koji zbog prirode posla moraju da dolaze u kancelarije – rade od kuće. Svi naši zaposleni imaju instrukcije da izbegavaju svaki potencijalni rizik po sebe i svoje poslovne kontakte. Takođe, svi zaposleni imaju iskustvo u udaljenom pristupu drugim računarima, koordinacijom u radu s klijentima preko telefona, Microsoft Teams-a i drugih načina komunikacije. Svesni smo odgovornosti koje naš rad ima za vaše poslovanje i želimo da budete sigurni da ćemo učiniti sve što je potrebno da vaš posao i ne bude ugrožen, uz očuvanje llične sigurnosti naših i vaših zaposlenih.

Pored toga, doneli smo odluku da se svi sastanci koji su bili dogovoreni da se obave direktno, obave umesto toga online ili na drugi način koji dogovorimo od slučaja do slučaja.

Odložili smo sve direktne sastanke do daljnjeg.

Načelno, za sastanke koji su dogovoreni i koji zbog prirode posla moraju da se obave direktno, važe dodatne mere predostrožnosti za naše zaposlene da bismo zaštitili i naše i vaše zaposlene i njihove kolege i porodice. Molimo vas da ih proučite, i koliko je moguće pridržavate se sledećeg:

  • Da prostorija gde će se odvijati sastanak bude maksimalno provetrena i dezinfikovana
  • Da na sastanku prisustvuje maksimalno dva vaša zaposlena. Ukoliko je potrebno da bude više zaposlenih bude na sastanku, odvojićemo sastanak na celine gde će ovo ograničenje biti ispoštovano.
  • Ukoliko ste u mogućnosti, obezbedite sredstva za dezinfekciju za vaše zaposlene
  • Naši zaposleni će doći kod vas sa svojim sredstvom za dezinfekciju. Neposredno pre sastanka će dezinfikovati ruke.
  • Srdačno će vas pozdraviti i neće se rukovati s vama
  • Sedeće od vas na minimalno 2 metra udaljenosti
  • Ukoliko budu primećeni simptomi bolesti kod bilo kog učesnika, sastanak će biti prekinut

 

S obzirom da naša kompanija ima veliko iskustvo u vođenju udaljenih timova, principima rada na daljinu, organizaciji rada i upravljanju, ukoliko vam je potreban dodatni savet u vezi s ovim, slobodno se javite, bićemo srećni da vam pomognemo.

Čuvajte zdravlje, želimo vam srećan rad i puno uspeha!

Vaš GoPro