Petar Miljković (GoPro, CEO) bio je jedan od tri stručnjaka za Dynamics 365 iz Centralne i Istočne Evrope koje je 1ClickFactory pozvao na diskusiju „Šta možemo da uradimo kao Microsoft Dynamics partneri kako bismo pomogli klijentima da se oporave od pandemije?“.

Diskusija je održana 23.2.2021. godine u 13:00h, a Microsoft partneri koji su se pridružili sesiji bili su u prilici da izraze svoje mišljenje, sugestije i ideje.

Svi koji su bili u prilici da isprate događaj mogli su da saznaju:

  • Šta Microsoft razmišlja o postkriznim rešenjima i da li postoje trenutne ponude na raspolaganju kupcima koje bi im pomogle da se izbore sa krizom?
  • Na koji način će svet biti drugačiji i kako je izgledao pre početka pandemije?
  • Na koji način je potrebno da restrokturirate Vaš tim kako bi posedovao prave kompetence kako bi ispunio moguću potražnju?
  • Kojim rešenjima će skočiti potražnja onda kada prođe izolacija i kada se kompanije budu vratile normalnom poslovanju?

Da li ste Vi i Vaš poslovni sistem spremni za izazovan i turbulentan period?

Microsoft Dynamics 365 Business Central donosi najsavremenije tehnologije u upravljanju poslovnim procesima, omogućavajući kompanijama da se fokusiraju na svoje poslovanje i rast. Moderan alat koji predstavlja deo Dynamics porodice poslovnih aplikacija, potpuno integrisan u Microsoft ekosistem olakšava obavljanje svakodnevnih zadataka, uz napredne mogućnosti planiranja i predviđanja poslovnih promena.

Saznajte na koji način možete da pojednostavite procese, donesete mudrije odluke i ubrzate napredak Vaše kompanije klikom na link.