Pandemija Covid-19 negativno je uticala na razne industrije. Izbori koje donosite u toku pandemije mogu odrediti način na koji možete ubrzati i proširiti svoje poslovanje nakon krize.

1ClickFactory pozvao je tri stručnjaka za Dynamics 365 iz Centralne i Istočne Evrope na diskusiju o tome kako će svet biti drugačiji i šta mi, kao Microsoft Dynamics partneri treba da imamo spremno, kako bismo pomogli našim klijentima da se oporave najbrže što mogu.

U diskusiji će učestvovati i Petar Miljković (GoPro, CEO), a neke od tema će biti:

  • Na koji način će svet biti drugačiji i kako je izgledao pre početka pandemije?
  • Kojim rešenjima će skočiti potražnja onda kada prođe izolacija i kada se kompanije budu vratile normalnom poslovanju?
  • Na koji način je potrebno da restrokturirate Vaš tim kako bi posedovao prave kompetence kako bi ispunio moguću potražnju?

Diskusija će biti uživo, a Microsoft partneri koje se pridruže sesiji biće u prilici da izraze svoje mišljenje, sugestije i ideje u ćaskanju, a samim tim ćemo svi zajedno kreirati listu ideja na kojima možemo raditi.

Diskusija: „Šta možemo da uradimo kao Microsoft Dynamics partneri kako bismo pomogli klijentima da se oporave od pandemije?“ će biti održana u utorak 23.2.2021. godine u 13:00h. Svi zainteresovani se mogu prijaviti na linku.