Kompanija GoPro je uspešno implementirala Microsoft Dynamics 365 Business Central rešenje u kompaniji Toyo Tire Srbija, ogranku čuvene japanske korporacije za proizvodnju guma (Toyo Tires Corporation).

Fabrika u Srbiji je prva na tlu Evrope, jednog od najvećih proizvođača guma na svetu. Planirano je zapošljavanje više od 500 radnika, kao i formiranje centra za proizvodnju koji će snabdevati ervropsko i rusko tržište.

Projekat implementacije ERP softvera koji upravlja finansijskim poslovanjem kompanije Toyo Tire Srbija, završen je u vrlo zahtevnom roku, agilnim pristupom i visokim profesionalizmom konsultanata i programera kompanije GoPro.

Microsoft Dynamics 365 Business Central donosi najsavremenije tehnologije u upravljanju poslovnim procesima, omogućavajući kompanijama da se fokusiraju na svoje poslovanje i rast. Moderan alat koji predstavlja deo Dynamics porodice poslovnih aplikacija, potpuno integrisan u Microsoft ekosistem olakšava obavljanje svakodnevnih zadataka, uz napredne mogućnosti planiranja i predviđanja poslovnih promena.