Na nedavno održanom 8. CFO & Controlling kongresu pod nazivom „Transformiši finansije“, GoPro je predstavio inovativno rešenje koje je privuklo pažnju svih prisutnih. GoPro BC Insight je jedinstveno rešenje zasnovano na Microsoft Power BI platformi i Microsoft Dynamics 365 Business Central ERP rešenju koje pruža krajnjim korisnicima jednostavnu analizu podataka i detaljan uvid u ključne segmente poslovanja.

Današnje kompanije suočavaju se sa sve većim izazovima u upravljanju podacima koji se neprestano generišu. U takvom okruženju, poslovna inteligencija postaje ključna komponenta za uspeh, konkurentnost i efikasnost. GoPro BC Insight pruža mogućnost brze i jednostavne vizualizacije i analize ključnih podataka, čime se podiže celokupno poslovanje na viši nivo.

Jedna od glavnih prednosti ovog rešenja jeste povećanje produktivnosti. Integracija sistema omogućava smanjenje administrativnih poslova i uštedu vremena, čak i do nekoliko dana godišnje. Održavanje optimalnog nivoa produktivnosti, smanjenje mogućnosti ljudske greške i efikasnije obavljanje svakodnevnih zadataka postaju dostižni ciljevi uz pomoć našeg rešenja.

Pored toga, rešenje pruža potpunu kontrolu nad finansijama. Finansijski izveštaji obezbeđuju ključne pokazatelje poslovanja koji se mogu koristiti za donošenje važnih finansijskih odluka unutar kompanije. Na taj način, GoPro BC Insight postaje pouzdan partner u upravljanju finansijama i ostvarivanju finansijskih ciljeva.


Sa GoPro BC Insight izveštajima dobijate kompletan pregled zaliha i uvid u to šta možete učiniti kako biste ih dodatno optimizovali. Pogledajte i analizirajte podatke i prepoznajte trendove u prodaji vaših proizvoda.

Želite da na brz i jednostavan način dobijete uvid u potraživanja i dugovanja? Sa GoPro BC Insight-om dobićete izveštaje koji će vam pružiti detaljan pregled svih potraživanja i dugovanja kako biste se postarali da novac bude uplaćen na vreme.

Prednosti GoPro BC Insight-a ne završavaju se samo na radnom mestu. Ovo rešenje omogućava pristup podacima sa bilo koje lokacije i uređaja. To je posebno korisno za kompanije čiji zaposleni rade od kuće ili na više lokacija, kao i za menadžere koji žele pristup podacima u svakom trenutku.

Jednostavnost korišćenja je još jedna ključna prednost GoPro BC Insight-a. Korisnici mogu lako pristupiti potrebnim podacima sa svega par klikova. Svaki korisnik može prilagoditi izveštaje svojim potrebama ili kreirati nove analize. Prilagođena kontrolna tabla omogućava korisnicima da u svakom trenutku vide podatke koji su im ključni za poslovanje.

Konačno, GoPro BC Insight rešenje omogućava donošenje pravih odluka u svakom trenutku. Konstantna dostupnost informacija omogućava poboljšanje kvaliteta odluka i smanjenje vremena potrebnog za njihovo donošenje. Kroz predviđanje i prepoznavanje potencijalnih poteškoća, kompanije mogu unaprediti produktivnost, proizvodnju, zalihe i vreme isporuke.

Ukoliko želite da saznate više o samom rešenju, javite nam se već danas.