Da li ste Dynamics 365 ili Power Platform profesionalac ili korisnik? Onda imamo uzbudljivu vesti za vas! DynamicsMinds dolazi u Portorož (Slovenija, Evropa) od 22. maja do 24. maja 2023. Ova trodnevna konferencija okupiće neke od najpametnijih umova u industriji i pružiti fenomenalno iskustvo učenja, umrežavanja i zabave.

Događaj obećava da će biti prvi te vrste, pokrivajući sve komore BizApps-a, ​​uključujući Business Central, Customer Engagement i Power Platform. Sa preko 150 sesija i 100+ govornika, uključujući generalnog direktora GoPro-a, Petra Miljkovića, imaćete priliku da izoštrite svoje veštine i stručnost u svojoj oblasti. Takođe ćete dobiti priliku da se povežete sa uticajnim ljudima iz zajednice, predstavnicima Microsoft-a i drugim BizApps profesionalcima, stvarajući nove veze i inspirišući se deljenjem ideja i iskustava.

Konferencija će ugostiti 50+ partnera koji će predstaviti svoju ponudu usluga i rešenja, osnažiti vaše poslovanje i pružiti vam nove poslovne veze. Takođe ćete imati priliku da postavite pitanja stručnjacima i naučite kako da se uhvatite u koštac sa svojim najvećim izazovima. I to nije sve; moći ćete da naučite i razgovarate o informacijama iz prve ruke o Microsoft-ovoj strategiji u Dynamics 365 i Power Platform-i.

Ali šta je konferencija zajednice bez malo zabave? DynamicsMinds će se održati u kongresnom centru uklesanom u stenu obale Jadranskog mora, sa razigranim čarobnjaštvom i čarobnjačkim okruženjem i mekim dodirom Mediterana svuda. Dakle, naoštrite svoje magične štapiće, prelistajte svoje knjige čarolija i sredite svoje tajne recepte za ovo magično iskustvo!

Sa više od 1000 učesnika, ovo je savršena prilika da se ponovo povežete sa zajednicom i uspostavite nove veze. Ovaj događaj se ne sme propustiti! Magija će postati jača sa vama na brodu, pa označite svoje kalendare i pridružite nam se u DynamicsMinds za jedinstveno iskustvo u životu. Učimo, družimo se, zabavimo i zajedno učinimo da zajednica zablista!

Kliknite ovde da se registrujete.