Da li ste spremni za najveći događaj posvećen profesionalcima iz oblasti ljudskih resursa na Balkanu? 5. HRM kongres održaće se 26.2.2024. u hotelu Crowne Plaza u Beogradu. Ovaj kongres će okupiti preko 500 HR direktora, a svi prisutni će biti u prilici da se povežu sa kolegama, razmene iskustva i čuju nešto više o najnovijim trendovima iz oblasti HR-a.

U okviru kongresa, moći ćemo da čujemo čak 11 panela sa 52 sjajnih panelista, na kojima će govoriti HR direktori i eksperti iz najuspešnijih kompanija koje posluju u Srbiji i regionu. Paneli će obuhvatiti najaktuelnije teme iz oblasti HR-a, kao što su nove strategije, balansiranje potreba kompanije, kreiranje pobedničke kulture, burn-out, liderstvo i još mnogo toga.

Katarina Gačević (GoPro, HR Specialist) učestvovaće na panelu „Kako da HR balansira potrebe kompanije, zaposlenih i menadžmenta?“.

Pored sjajne prilike za povezivanje i druženje, učešće na 5. HRM kongresu pruža priliku za sticanje novih znanja i veština. Ukoliko ste profesionalac iz ove oblasti, ovo je događaj koji ne smete da propustite!