Poslovno okruženje se menja iz dana u dan, a sa njima i očekivanja zaposlenih. Zbog toga upravljanje ljudskim resursima sve više dobija na značaju. HR profesionalci su postali ključni strateški partneri u stvaranju uspešnog biznisa. Ukoliko želite da uvek budete na korak ispred konkurencije, prosto morate biti u toku sa najnovijim trendovima, metodologijama i dešavanjima iz sveta HR-a, a jedan od najboljih načina za to jeste dolazak na konferencije kao što je ova.

5. HRM kongres održan je 26.2.2024. u hotelu Crowne Plaza u Beogradu. Okupio je preko 500 HR direktora na jednom mestu, što ga čini najvećim događajem za HR profesionalce na Balkanu. Pored networkinga i druženja, svi prisutni su bili u prilici da čuju čak 11 različitih panela sa 52 sjajna panelista na kojima su vodeći stručnjaci iz ove oblasti govorili o najaktuelnijim temama iz sveta HR-a.


Jedan od panelista bila je i Katarina Gačević (GoPro, HR Specialist). Ona je zajedno sa još 5 panelista učestvovala u zanimljivoj diskusiji pod nazivom „Kako da HR balansira potrebe kompanije, zaposlenih i menadžmenta?“. Katarina je između ostalog objasnila kako se iz želje za balansiranjem potreba GoPro-a, menadžmenta i zaposlenih rodila ideja o neograničenom broju dana odmora, novom benefitu koji smo omogućili zaposlenima.

Ukoliko želite da pogledate ceo panel, to možete učiniti klikom na ovaj link.


GoPro je na štandu pored Microsoft Dynamics 365 Business Central-a predstavio i rešenja GoPro HRM, GoPro Power BI – Izveštavanje za HR & Payroll i GoPro Payroll Online.  Svi zainteresovani su mogli da se upoznaju sa nama, a eksperti su bili tu da pruže odgovore na sva pitanja.


Velika nam je čast što smo i ove godine bili sponzor HRM kongresa. Čestitamo MCB-u na odličnoj organizaciji, a mi se vidimo na sledećem HRM kongresu!