Ponekad mala, ali dobro osmišljena i realizovana ideja može da bude velika pomoć. GoPro je pronašao način kako da Business Central još više približi najdinamičnijem delu privrede, malim i srednjim firmama.

Petar Miljković (GoPro, CEO) je u intervjuu za PC Press objasnio na koji način je GoPro došao do ideje za Business Central za mali biznis.

S pandemijom ceo svet je gurnut u novi ciklus digitalizacije, sve se ubrzalo i mi smo samo pratili taj trend. Male firme traže rešenje koje će brzo moći da koriste i za čiju primenu nije potrebno mnogo prilagođavanja. Brzina kojom su oni odreagovali na promenu sopstvenog tržišta pokrenula je želju da nađu adekvatne alate koji će im jednako brzo pomoći da iskoriste momentum.

GoPro nudi vrlo pristupačno rešenje koje je podeljeno u tri paketa prilagođena onima koji traže rešenje u oblasti finansijatrgovine, odnosno proizvodnje i montaže. Svaki naredni paket sadrži sve iz prethodnog i nudi nove funkcionalnosti.

Business Central za mali biznis je efikasan i prilagodljiv:

Upravo tu je jedna od velikih prednosti našeg rešenja. Ono jeste zamišljeno da prati mikro i mala preduzeća, ali s druge strane, znamo da je to izuzetno dinamičan segment privrede. Prava vrednost zapravo leži u tome da su aplikacije kompatibilne, odlično se uklapaju i savršeno funkcionišu zajedno, kao i to da iza njih stoji najveći proizvođač softvera na svetu – kompanija Microsoft.

Na sajtu www.malibiznis.gopro.rs pogledajte cenovnik, kao i detaljne informacije o rešenju.
Javite nam se da Vam pomognemo da radite još bolje!

Pročitajte ceo tekst PC Press-a na linku.