Kakve odluke trenutno donosite i kako će to uticati na brzinu kojom će se vaši kupci oporaviti nakon završetka pandemijske krize, bila je tema online panel diskusije “Kako da pomognemo kupcima da se oporave od pandemije?”, na kojoj je, između ostalih stručnjaka za “Dynamics 365” iz Centralne i Istočne Evrope – među kojima je i Petar Miljković, CEO kompanije GoPro – učestvovao i Mirad Maglić, regionalni direktor za poslovne aplikacije u Microsoftu za 24 zemlje Centralne i Istočne Evrope.

Neke od tema bile su prednost onlajn tržišta, digitalizacija spremnosti kompanija na onlajn poslovanje, kao i mnoge druge.

Diskusija je održana 23.2.2021. godine u 13:00h, a Microsoft partneri koji su se pridružili sesiji bili su u prilici da izraze svoje mišljenje, sugestije i ideje.

Mirad Maglić je na pitanje: „Da li su kompanije spremne da pređu na online poslovanje… Kakvo je Vaše iskustvo?“ izjavio: „Smatram da je prelazak na onlajn poslovanje neminovnost. Onlajn usluge su dovoljno zrele, bezbednije su od tradicionalne IT infrastrukture, jeftinije, imaju dovoljno kapaciteta za vaše potrebe, i to je mesto na kome se dešavaju inovacije u ovom trenutku.“

U eri digitalne transformacije konstantne promene su postale standard u poslovanju. Velika evolucija je u toku u skoro svim industrijama. Najuspešnije kompanije već uveliko beru plodove ovih dešavanja širenjem na fleksibilne platforme u oblaku. Microsoft Dynamics 365 Business Central predstavlja najnoviji Microsoft ERP sistem. Business Central nudi novu vrednost kroz integraciju sa drugim Microsoft servisima u oblaku, uključujući Office 365 i može se prilagoditi ili proširiti za specifične potrebe industrije sa PowerApps, Microsoft Flow i Power BI-em. Ovaj ERP sistem predstavlja jedinstveno, zaokruženo rešenje za upravljanje finansijama, operacijama, prodajom i kupcima, skladištima i proizvodnjom kao i priliku za lak prelazak sa programa za računovodstvo i zastarelih ERP sistema.

Pročitajte ceo tekst na Microsoft-ovom sajtu.