Ako je Vaš biznis rastao u kontinuitetu tokom cele prethodne godine, vrlo lako možete propustiti rane znake prevazilaženja poslovnih rešenja. Da li Vam povećan obim finansijskih izveštaja stvara glavobolju? Da li provodite dosta vremena u razgovoru sa IT podrškom? Da li imate osećaj da se program učitava sve sporije i sporije? Ukoliko se pronalazite u ovim pitanjima, možda je vreme da razmotrite prelazak na novo poslovno rešenje.

Ovo su top 4 razloga zbog kojih preduzetnici najčešće shvataju da su prevazišli poslovno rešenje koje koriste:

1. Nedostatak integracija

Imate nekoliko različitih sistema koji nisu povezani, što stvara dodatan posao Vama i zaposlenima? Ukoliko želite da povežete sve poslovne podatke i rešenja u jednu celinu, a to postojeće rešenje ne dozvoljava, možda je vreme da potražite nešto bolje.

2. Glavobolja prouzrokovana podacima

Da li Vam previše vremena odlazi na  obradu podataka i kreiranje izveštaja u Excel-u? A kada ste napokon gotovi, podaci su već zastareli pa morate sve ispočetka? Svi smo bili tu – kada su podaci zaključani i samo nekoliko ljudi ima pristup informacijama koje su Vam potrebne, ponekad se morate pomučiti da dođete do njih. Adekvatno rešenje će Vam pomoći da povežete više izvora podataka u jednu celinu kako biste dobili celokupan pregled bitnih informacija na jednom mestu.

3. Sporo učitavanje

Vreme je najvrednija valuta na svetu, zbog toga je jako nezgodno kada Vaš sistem postane spor, a ažuriranja traju sve duže i duže. Da li ste razmislili koliko vremena Vi i tim gubite čekajući dok se nešto učita? Upitanju su sati, pa čak i dani na godišnjem nivou. Sa pravim online rešenjem ćete zaboraviti na konstantno menjanje hardvera, jer su serveri uvek u toku sa tehnologijom, a samim tim će sve funkcionisati daleko brže.

4. Podaci nisu sigurni

Broj sajber napada raste iz godine u godinu, a troškovi za suzbijanje napada su porasli za čak 30% u prethodnom periodu. Da li ste sigurni da se Vaši podaci skladište na sigurnom mestu? Ukoliko niste, ovo je logičan razlog da razmislite o prelasku na sigurnije rešenje.

Pronašli smo se u jednom ili više razloga. Šta dalje?

Ukoliko ste pročitali ceo tekst i osećate se kao da direktno pričamo vama, preporučujemo da pokrenete potragu za novim rešenjem koje će udovoljiti svim Vašim potrebama. Ukoliko niste sigurni koje rešenje je za Vas – Microsoft Dynamics 365 Business Central može biti baš ono što Vam je neophodno da podignete poslovanje na viši nivo.

Microsoft Dynamics 365 Business Central donosi najsavremenije tehnologije u upravljanju poslovnim procesima, omogućavajući kompanijama da se fokusiraju na svoje poslovanje i rast. Moderan alat koji predstavlja deo Dynamics porodice poslovnih aplikacija, potpuno integrisan u Microsoft ekosistem olakšava obavljanje svakodnevnih zadataka, uz napredne mogućnosti planiranja i predviđanja poslovnih promena.

Javite nam se da Vam pomognemo da radite još bolje!