Kompanija GoPro je predstavila svoje Business Intelligence (BI) rešenje, zasnovano na Microsoft tehnologijama i sa Microsoft Power BI prezentacionim slojem.

U Beogradu je 26. maja 2017. godine održan 5. ICV Kongres kontrolera. Ovaj događaj je okupio preko 500 finansijskih kontrolera iz celog regiona, u prijatnom ambijentu hotela Crowne Plaza. Tema skupa bila je “CONTROLLER 4.0 – DIGITALIZACIJA BIZNISA” i načinima na koje digitalizacija menja biznis, kao i o uticaju digitalizacije na sam kontroling. Koje industrije će nestati, a koje će morati da dožive radikalnu transformaciju.

Kompanija GoPro je predstavila svoje Business Intelligence (BI) rešenje, zasnovano na Microsoft tehnologijama i sa Microsoft Power BI prezentacionim slojem, postavljenim nad OLAP (OnLine Analytical Processing) kockama i skladištem podataka (Data Warehouse) projektovanim od strane GoPro inženjera i specijalista za BI.

Ovaj moderan analitički alat omogućava donosiocima odluka pravovremeno reagovanje na izazove koje donosi savremeno poslovno okruženje. Napredni sistemi izveštavanja transformišu podatke u upotrebljive informacije koje mogu biti od presudnog značaja pri donošenju ključnih odluka vezanih za buduće poslovanje kompanije.

Finansijski kontroleri, pored ostalih korisnika BI rešenja u okviru jedne kompanije, imaju veliki benefit od različitih izveštaja i analiza koje mogu pratiti i na osnovu njih donositi zaključke, analizirajući zakonitosti događaja iz prošlosti, sa ciljem da se isti predvide u budućnosti.

Ukoliko želite da dobijete više informacija o GoPro BI rešenju, budite slobodni da nas kontaktirate, naš tim Vam stoji na raspolaganju.