Kompanija GoPro je uzela učešće na zvaničnoj prezentaciji Microsoft Dynamics 365 Business Central softverskog rešenja za područje Srbije.

Kompanija Microsoft je ovaj događaj upriličila u hotelu Metropol, uz prisustvo ovlašćenih partnera i zainteresovanih poslovnih kompanija.

Microsoft Dynamics 365 Business Central
Microsoft Dynamics 365 Business Central predstavlja naslednika Microsoft Dynamics NAV-a, najrasprostranjenijeg svetskog ERP rešenja za mala i srednja preduzeća. Klijenti ovo rešenje mogu koristiti instalirano na lokalnoj infrastrukturi, kao i kroz cloud. U obe verzije je dostupna lokalizacija za Srbiju, u čijoj izradi je učestvovala i kompanija GoPro.

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Damir Barjaktarević, Delivery direktor u kompaniji GoPro, učestvovao je na panelu gde su posetiocima konferencije približeni koncepti Business Central ERP rešenja.

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Jelena Živković, lider GoPro konsultantskog tima, održala je prezentaciju na temu ‘Kako da izvučete maksimum uz Power BI integrisan u Business Central’

Uz razmenu iskustava i prijatno druženje, vrlo uspešan događaj je ispunio sva očekivanja i upoznao tržište sa novim rešenjem iz Microsoft-a koje donosi futurističke koncepte u ERP svetu.

Go to top