U petak 17.03.2016. godine u prostorijama Microsoft Srbija, održana je konferencija posvećena promociji rešenja u domenu poslovnog softvera – ’Microsoft & GoPro Business Solutions Day’.

Postojećim i potencijalnim klijentima kompanije GoPro prezentovan je niz zanimljivih predavanja sa tematikom poslovnih rešenja koja zajedno čine integrisan informacioni sistemkojim se centralizovano upravlja svim resursima i procesima kompanija.

Nakon svečanog otvaranja i pozdravnog govora Tatjane Lukić, Regionalnog direktora Microsoft Business Solutions – Adriatics, Balkans, Baltics & CIS i Damira Barjaktarevića, Direktora kompanije GoPro, pristupilo se prezentacijama koje su za cilj imale bliže upoznavanje poslovnih korisnika sa softverskim rešenjima koja im pomažu u svakodnevnim izazovima. Prisustvo predstavnika EBRD-a (Evropske Banke za Obnovu i Razvoj) poslužilo je za dobijanje informacija o mogućnostima finansiranja unapređenja informacionih tehnologija u okviru malih i srednjih preduzeća.

Redom su prezentovani Microsoft Dynamics NAV, kao i novosti u verzijama 2013-2016, Business Intelligence – napredni sistemi analize podataka i izveštavanja, GoPro WMS – rešenje za upravljanje magacinskim poslovanjem, NAV OnTheGo – rešenje za mobilnu prodaju, Microsoft Dynamics CRM – upravljanje odnosa sa kupcima, Document Management System – sistem za upravljanje dokumentacijom. Predstavnici Microsoft Srbija su posetiocima koji su već vlasnici rešenja iz Dynamics familije proizvoda objasnili kako efikasno iskoristiti mogućnosti koje donosi Enhancement Plan.

Nakon završetka predavanja, pristupilo se prigodnom druženju, razmeni dodatnih informacija, networkingu i ručku. Izuzetno pozitivni utisci i povratne informacije posetilaca, uz jako korisna saznanja i produbljivanje partnerske saradnje kompanije Microsoft Srbija i kompanije GoPro, samo su neki od razloga zbog kojih će se nastaviti sa održavanjem sličnih događaja u budućnosti.